top of page

Voorbereidingen Kunstroute Gulpen-Wittem in volle gang.

Over een paar weken is het zover. Dan starten we de kunstroute waar 115 kunstenaars aan mee doen op 41 locaties! Ook ik ben er al druk mee. Want locatie 30 (zie boekje) is bij mij thuis op Elkenrade 19. Dus de tuin moet op orde. De beelden moeten af, sokkels geschilderd enz.

Kom 8 - 9 en 10 juni deze kant op en geniet van de omgeving, ons mooie dorp en de vele kunstenaars die er zijn met hun prachtige werken. Op iedere locatie zijn boekjes te koop voor 1 Euro zodat alle kunstenaars makkelijk te vinden zijn.

Wij zijn open van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Tot ziens in Elkenrade !!

Suus

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page